Програма Еразъм+ и възможностите пред частния сектор

Представяне на резултатите от проект “МИРАГАМО: Многооразие и приобщаване в организацията

Програма Еразъм+ е най-голямата общностна инициатива в подкрепа на образователния и обучителен сектор в Европа. Всички сме чували за нея, а много от нас са и участвали в университетски обмени в рамките на програмата. В рамките на така наречените проекти за младежка мобилност, множество младежи са получили възможността да прекарат няколко дни в трупане на знания и умения с международна група в някой от европейските градове.

Малко хора обаче знаят, че програмата също така предоставя интересни и иновативни възможности за развитие на частни органиации извън сферата на образованието.

Как и защо бизнес секторът би могъл да се включи в Еразъм+ инициативи и да извлече ползи за своите екипи и дейности?

Експертите от Център за Творчески и Социални Практики ще предложат отговор на този въпрос като представят основни елементи от процеса на кандидатстване по програмата и разкажат за опита и резултатите от работата си по проект МИРАГАМО, целящ да подобри многообразието и приобщаването в органиациите.

За да научите повече, Ви каним да се присъедините към отвореното събитие, което ще се проведе в четвъртък 28-ми септември от 17:30ч в НOM’s бар до езерото Ариана. Домакините са ни подготвили и вкусни изненади, а събитието ще завърши с възможност за беседа и създаване на контакти между участниците.

Поради ограничение в броя на местата, моля заявете Вашето участие като попълните регистрационната форма тук.

Център за Творчески и Социални Практики си партнира по проект МИРАГАМО заедно с партньорите си от Белгия – Now.be, и Испания – Acto Seguido

Asset 8 small
nowbe
logo-as-green